вівторок, 14 березня 2017 р.

Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху»

I. Загальні положення
1. Це Положення визначає порядок проведення Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» (далі - Конкурс).
2. Конкурс проводиться щороку з метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнення позитивного іміджу Національної поліції України.
3. Завдання Конкурсу:
залучення дітей шкільного віку до вивчення Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 року № 1306, і пропагування їх серед населення та однолітків;
закріплення знань з безпечної поведінки на дорозі;

створення умов для творчої самореалізації учнів.
4.Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості - малюнок або твори декоративно-прикладного мистецтва (вишивка, мозаїка, аплікація тощо) та фотографія.
5.На Конкурс подаються самостійно підготовлені індивідуальні творчі роботи, що відповідають тематиці Конкурсу. Роботи, надіслані на Конкурс, не рецензуються і не повертаються авторам. Наданням роботи на Конкурс автор підтверджує повну згоду з умовами Конкурсу, а також згоду на публікацію малюнка (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права надалі. Роботи використовуються Національною поліцією України, Міністерством освіти і науки України, їхніми уповноваженими територіальними підрозділами для організації акцій, фестивалів, нарад, презентацій, виставок, для транслювання на телебаченні, висвітлення на сайті, для передачі в дитячі будинки, реабілітаційні центри, соціальні заклади, а також для використання в соціальній рекламі та під час проведення профілактичних заходів тощо.
6. Малюнки подаються на Конкурс у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, фломастерами, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір роботи не повинен бути більшим за формат А1. Роботи не оформляються рамкою, паспарту, наклейками тощо.
7. Твори декоративно-прикладного мистецтва (вишивка, мозаїка, аплікація тощо) подаються на Конкурс у довільній формі.
8. Фотографії подаються на Конкурс у довільній формі. Розмір роботи не повинен бути більшим за формат А3. Роботи не оформляються рамкою, паспарту, наклейками тощо.
10. Критерії оцінювання конкурсних робіт:
-  актуальність та повнота розкриття теми;
-  авторська позиція;
-  оригінальність оформлення;
-  ступінь самостійності автора у виконанні роботи;
-  якість роботи;
-  естетичний вигляд роботи. 
Роботи прошу надати до 20-го березня 2017 року в каб № 361, керівник гуртка обр. мист. Рибчинська Людмила Василівна

Немає коментарів:

Дописати коментар